Waar werken wij?

Wij werken van uit een historisch pand in het stadshart van Maassluis, maar komen graag naar u toe om de cijfers en andere zaken met u te bespreken.

Ons kantoor heeft opleiding, kennis en ervaring hoog in het vandaal staan en hierdoor zijn wij in staat een pakket van diensten aan te bieden voor zowel de particulier, ZZP'er als ondernemer in het MKB en bestaat uit 4 medewerk(st)ers en 2 staigaires. Daarnaast hebben wij voor juridische zaken een advocaat aan ons kantoor verbonden, waardoor u één vertrouwd adres heeft voor al uw vraagstukken.

Kortom: Persoonlijk, Professioneel en Proactief !
Korte lijnen. Snel antwoord en laagdrempelig.

Wij voldoen aan de jaarlijkse educatie bij het NOAB en RB, studerend FFP en zijn Exact gecertificeerd.
Ondernemers zoeken assistentie op gebieden waar men zelf minder kennis van heeft. Administratie bijv.. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk valt het vaak niet mee het kaf van het koren te scheiden. Een goed administratiekantoor is niet alleen een kantoor waar u zich goed bij voelt, maar ook eentje die lid is van de NOAB: de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen.

Bij de NOAB aangesloten leden voldoen aan strenge kwaliteitseisen die door onafhankelijke kwalificering en toelatingscommissie strikt worden getoetst. Als NOAB lid kennen wij zelfs een studieverplichting om u blijvend kwaliteit te kunnen bieden en periodiek worden wij onderworpen aan een herkwalificatie. NOAB leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden.

Privacyverklaring Noab
Leveringsvoorwaarden NOAB
Als administratie- en belastingadvieskantoor zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de fiscale praktijkuitoefening.

Net als bij het NOAB stelt het RB het bijhouden van de vakkennis verplicht. Door onze deskundigheid via het bijwonen van de Permanente Educatiecursussen op peil te houden ontvangen de leden het certificaat van vakbekwaamheid. Dit certificaat, dat twee jaar geldig is, wordt alleen verlengd als wij voldoende Permanente Educatie volgen.

Geen zorgen dus over moeilijke toepasbare fiscale regelgeving, tijdige indiening van aangiften en altijd uw fiscale situatie optimaal in beeld en daar heeft u als ondernemer behoeft aan ! Algemene voorwaarden RB
Iedereen krijgt gedurende haar of zijn leven te maken met veranderingen die ook financiële gevolgen hebben. Zulke gebeurtenissen heten live events, denk aan relatie, werken, wonen, kinderen, vermogensopbouw, ondernemen, bedrijfsovername, pensioen en overlijden. Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Dat is boeiend en enerverend - zolang u er goed op bent voorbereid. Een financieel plan, een van de onderdelen van financiële planning, brengt uitkomst.

Een goed persoonlijk financieel plan biedt inzicht in de ontwikkeling van uw inkomen, uitgaven en vermogen en helpt risico's te beheersen, denk aan: loopbaan- en salarisontwikkeling, pensioenopbouw, woonlasten en de waarde van de woning, risico's zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van je partner.